Inloopochtend bij WZH in Den Haag

Datum post: 29-03-2018

Bent u zich aan het oriënteren op een verblijf in een woonzorgcentrum? Voor uzelf of uw familielid? Op zaterdag 14 april tussen 10.30 en 12.00 uur is er een inloopochtend in WZH De Strijp, WZH Waterhof en WZH Hoge Veld in de wijk Escamp in Den Haag.
 
Tijdens de inloopochtend staan onze medewerkers bezoekers te woord en geven zij rondleidingen. Neem een kijkje in de appartementen, ontmoetingsplekken en huiskamers van de verschillende woonzorgcentra. Kijk voor het volledige overzicht met alle inloopochtenden en -avonden van WZH op www.wzh.nl/inloopavonden.
 

Garantwoningen

De inloopmomenten zijn niet bedoeld voor informatie en bezichtigingen rondom zelfstandig wonen in onze Garantwoningen, met ondersteuning van onze thuiszorg medewerkers. Hiervoor kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice: 070-7561600. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen via www.wzh.nl/contact.
 
WZH De Strijp: Polanenhof 525, Den Haag
WZH Waterhof: Polanenhof 130, Den Haag
WZH Hoge Veld: Laan van Wateringse Veld 222, Den Haag
 

Over WZH

Met twaalf woonzorgcentra, thuiszorg en meerdere Dagactiviteiten-en Ontmoetingscentra is WoonZorgcentra Haaglanden (WZH) een vooraanstaande zorgorganisatie in de regio Haaglanden. WZH is gespecialiseerd in het bieden van (revalidatie)zorg, behandeling en ondersteuning aan ouderen met lichamelijke beperkingen, ouderen met dementie en mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). In de sfeervolle woonzorgcentra van WZH ontvangen cliënten dagelijks persoonlijke zorg in een veilige en bezielende omgeving. De eigen leefstijl, de betrokkenheid van familie, mantelzorgers, vrienden en vrijwilligers spelen hierbij een belangrijke rol. Samen zorgen we dat men zich thuis voelt bij WZH.
 
Voor meer informatie over WZH kunt u terecht op www.wzh.nl of bellen met de WZH Klantenservice via 070 – 756 1600. Volg WZH ook op Twitter @WZHonline en Facebook WoonZorgcentra Haaglanden.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *