Baby, Peuter- en Kleutermarkt op zondag 4 februari in het Forum

Datum post: 25-01-2018

Als slot van de Nationale Voorleesdagen organiseert Bibliotheek Zoetermeer ook dit jaar weer een Baby-, Peuter- en Kleutermarkt. Op zondagochtend 4 februari van 9.30 tot 12.30 uur zijn ouders en grootouders met kinderen tot 6 jaar welkom in het Forum (Stadhuisplein 1).

Bezoek de inspirerende markt met workshops, demonstraties, informatiekramen en een theatervoorstelling voor de kinderen. De toegang is gratis. Vanwege de verwachte drukte zijn kinderwagens deze ochtend niet toegestaan in het Forum.

Twee keer theatervoorstelling ‘Sttt! De Tijger slaapt’

Kom naar de theatervoorstelling Ssst! De Tijgers slaapt van theatergroep De Toren van Geluid om 10.00 uur of om 11.00 uur. In de muzikale voorstelling ‘Ssst! De tijger slaapt’ zien we de heldhaftige daden van een groepje kleine dierenvrienden, die het op neemt tegen een grote woeste tijger. Hoewel, woest…? Met veel plezier neemt De Toren van Geluid de kinderen mee in dit kleine, muzikale avontuur, waarbij de dieren echt tot leven komen. Een grappige voorstelling waarin niet alles is wat het lijkt! De voorstelling duurt 40 minuten.

Workshops

Tijdens de markt zijn er inspirerende muziek- en dansworkshops, zoals ‘Klap eens in je handjes’, ‘Muziek op schoot’, ‘Dreumes- en peuterdans met (groot)ouders’ en ‘Peuter- en kleuterdans ’ van CKC & partners.

Doorlopende activiteiten

Gedurende de ochtend vinden doorlopende presentaties plaats: Voorlezen door medewerkers van de Bibliotheek, digitale prentenboeken, apps en BoekStart 0-4 jaar. Ook kunnen kinderen zich laten schminken of een beweegparcours afleggen en is het e-Lab geopend.

Informatiekramen en samenwerkingspartners

In het Forum zijn informatiekramen te vinden van de volgende samenwerkingspartners: CKC & partners, Gastouderbureau Zoetermeer, Jeugdtandverzorging Zoetermeer, Tinker Bell Kinderdagverblijven, Koningskind kinderopvang, Zweminstituut, Kinderfysiotherapie Groei!, Digitalli, Ipse de Bruggen, Tanja de Korte Haptotherapie, Stichting Piëzo / VoorleesExpress, Kombino Kinderopvang, Parentus, CJG Meerpunt Zoetermeer, Kinderopvang Liefjes Tante Suus, Kern-Kinderopvang, Gastouderbureau, Allermooist, Pro Patria, Praktijk voor Logopedie de Leyens (-Oosterheem), De Drie Ballonnen.

Redactie Zicht Op Vandaag

Meer over Redactie >

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *